• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie
DutchEnglish
Mail ons 010 - 7600101

Riool reparatie

Riool reparatie laten uitvoeren door Rioolservice Capelle aan den Ijssel, met garantie!

Riool reparatie noodzakelijk?  Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in rioolreparatie en staan dagelijks voor u klaar. U kunt ook voor rioolreparatie, ontstoppingsdienst en inspectie bij ons aankloppen. Bij diverse soorten rioolwerkzaamheden komen er defecten aan het licht. Het gespecialiseerde team van ons bedrijf kan deze herstellen door middel van rioolreparatie. Wij beschikken over een nieuwe techniek van rioolreparatie om alle defecten op te lossen.

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, is het soms noodzakelijk het riool te repareren of geheel te vernieuwen. Ook hierin zijn wij specialist! Of het nu gaat om een sanitaire klus voor binnenshuis of om een stuk hoofdriool, wij zijn de specialist!

Zoals eerder al aangegeven, moet de riolering soms gerepareerd, of zelfs helemaal vervangen worden. Ook deze werkzaamheden kan ons bedrijf voor u uitvoeren. Wij beschikken over ervaren ontstoppings en installatie monteurs. Deze monteurs hebben de klus snel en met garantie zo geklaard. Daarnaast worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat de riolering weer jaren lang, bij normaal gebruik goed functioneert. Kleine reparaties kunnen wij in veel gevallen direct uitvoeren, maar grote reparaties en nieuwe aanleg doen wij op afspraak. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat u tot die tijd de afvoer of riolering kan blijven gebruiken.

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

Riool reparatie wordt uitgevoerd onder garanties van Rioolservice Nederland.