• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie
DutchEnglish
Mail ons 010 - 7600101

Camera inspectie

Perfecte camera inspectie, uitgevoerd door uw riool specialist!

Camera inspectie nodig om uw riool te inspecteren? Rioolservice Capelle aan den Ijssel, beschikt over diverse camera systemen, om elke diameter afvoer te inspecteren. Onze compleet ingerichte bedrijfswagens, zijn ook met diverse riool camera’s ingericht, dus altijd een rioolcamera bij de hand.
Met deze camera kunnen wij niet alleen op een snelle en eenvoudige manier het probleem op sporen, maar ook dat we gericht, een oplossing kunnen bieden. Door met een kleurencamera , een rioolinspectie uit te voeren, kunnen wij bijna alle rioolproblemen, welke zich in het riool voordoen, perfect zien. Wat wij boven de grond niet kunnen ontdekken, toont de rioolcamera ons zuivere beelden van het inwendige van de riolering.

Zo zal een breuk of een losse verbinding duidelijk te zien zijn. Deze beelden kunnen wij ook op DVD zetten, voor eventuele claims bij gemeentes of vorige huiseigenaren( verborgen gebreken). Ook tonen deze camerabeelden ons, of er gebreken in de riolering aanwezig zijn, i.v.m. ontstopping garantie. Een camera inspectie i.c.m. een afvoer ontstopping of een riool ontstopping, heeft een aangepast tarief.

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

Is reparatie of vervanging noodzakelijk dan maken wij ter plaatse een afspraak,en wanneer mogelijk verhelpen wij uw probleem direct.

Een vereiste van Rioolservice Nederland is, dat wij over de modernste snufjes moeten beschikken, om een perfecte camera inspectie, te kunnen uitvoeren.